Mesaj Sayısı : 392 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : mükemmel süper Ruh Halin : geveze Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 18/03/08
Konu: Evvet Buyrun Paz Mart 30, 2008 12:23 pm
Arkadaşlar lütfen bol bol konu açın ki sitem dopdolu olsun değil mi lütfen sizde konu açın ama lütfen doğru düzgün konular açın yani gereksiz konular açmayınız lütfen arkiler evvvet yardımlarınızı bekliyoruzz
Pinar GrUp H£pSiCi Admin
Konu: Geri: Evvet Buyrun Paz Mart 30, 2008 2:16 pm
Mesaj Sayısı : 392 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : mükemmel süper Ruh Halin : geveze Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 18/03/08
Konu: Geri: Evvet Buyrun Paz Mart 30, 2008 7:52 pm
yaptım buyur
oNUr GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 9 Sitem Nasıl? : nereye... Grup Hepsi Repi : Kayıt tarihi : 09/04/08
Çok Bişi istemiyorum beni moderötör yaparsan sevinirimm....B"nimde bi sitem var....Orayıda yonetiyorum orada adminnim....Ama burada moderötör yapsan yeterli çk güzel bi site haline gtrbilirim..
Site_Kurucusu_Admin GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 101 Sitem Nasıl? : güsel Ruh Halin : Meleqq qibii Sanal Hayvanın : tavşan RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 09/04/08
buket tanıdınmıı beniii ben çağlaa tekrardann üyee oldumm benii dee süper moderatör veya adminn yapsanaaaa
Site_Kurucusu_Admin GrUp H£pSiCi Admin
tmm adminim bol bol konu açıcam hemde gereksiz deil
gülçinfanı GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 33 Sitem Nasıl? : gülçin Ruh Halin : aşık Sanal Hayvanın : kedi RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 26/04/08
Konu: Geri: Evvet Buyrun Perş. Mayıs 08, 2008 7:32 pm