Mesaj Sayısı : 392 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : mükemmel süper Ruh Halin : geveze Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 18/03/08
Konu: Beni Tanıyın Cuma Mart 21, 2008 7:35 pm
Selam arkadaşlar Benim adım Buket Demir.12 yaşındayım.Bartın İnönü İlköğretim Okulu'na gidiyorum.Ailemi ve grup hepsiyi çok seviyorum. Bu forumun bana uğur getireceğine inanıyorum.Sizleride forumuma davet ediyorum.Ayrıca kendimi kısaca tanıtırken biraz cadaloz olduğumu unutmuşum:D yani her şeye atlarım her lafa dalarım hihi:D
Şimdi sıra sizde Sizde kendinizi tanıtın sizi tanıyalımmmm.
cagla_and_buket GrUp H£pSiCi Admin
Konu: Geri: Beni Tanıyın Cuma Mart 21, 2008 8:21 pm
jnmm yeri burasıı değill buraya yaptığın avatar ve imzaları koyuyorsunn
Site_Kurucusu_Admin GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 392 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : mükemmel süper Ruh Halin : geveze Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 18/03/08
Konu: Geri: Beni Tanıyın Cuma Mart 21, 2008 8:46 pm
ben kendimi tanıtmak istiyorum ya sanane çaaağlacııım
Pinar GrUp H£pSiCi Admin
Konu: Geri: Beni Tanıyın Salı Mart 25, 2008 7:15 pm
Buket Adminsin ÜyeLere Örnek oLman Gerek Sanane FeLan Deme!
Hem CaqLa Doqru DiyoR Burasi Yeri DeiLki.. ''Kendini Tanit'' Die Bi BöLüm Aç Orda Tanit Kendini..
CEMRECİ GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 101 Sitem Nasıl? : güsel Ruh Halin : Meleqq qibii Sanal Hayvanın : tavşan RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 09/04/08
ewtt cnmmm yaniii bana destek verdiğin için teşekkürlerr jnmmsss
CEMRECİ GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 101 Sitem Nasıl? : güsel Ruh Halin : Meleqq qibii Sanal Hayvanın : tavşan RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 09/04/08
bbu aradaa ben cagla_and_buket kullanıcısıyımm ismimi değiştirdimm
Site_Kurucusu_Admin GrUp H£pSiCi Admin
Konu: Geri: Beni Tanıyın Cuma Mayıs 02, 2008 7:57 pm