Site_Kurucusu_Admin GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 392 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : mükemmel süper Ruh Halin : geveze Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Dost Sitelerimiz C.tesi Mayıs 10, 2008 2:05 pm | |
| | |
|
Cansel BaN
Mesaj Sayısı : 113 Sitem Nasıl? : fena degil Ruh Halin : Neseli Sanal Hayvanın : Kus RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 04/04/08
| Konu: Geri: Dost Sitelerimiz Paz Mayıs 11, 2008 5:04 pm | |
| Buket beni Banlarmisin Ben artik bu sitede üye olmak istemiyorum sizde arkadaslar bu siteye üye olmayin olursaniz ......(siteye böyle sözler söyleyen kişi bannlanacaktır!!!
grup hepsi fan yönetimi) | |
|
Mesaj Sayısı : 392 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : mükemmel süper Ruh Halin : geveze Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: Dost Sitelerimiz Paz Mayıs 11, 2008 9:37 pm | |
| | |
|
CEMRECİ GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 101 Sitem Nasıl? : güsel Ruh Halin : Meleqq qibii Sanal Hayvanın : tavşan RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 09/04/08
| Konu: Geri: Dost Sitelerimiz Ptsi Mayıs 12, 2008 9:16 pm | |
| - Cansel demiş ki:
- Buket beni Banlarmisin Ben artik bu sitede üye olmak istemiyorum sizde arkadaslar bu siteye üye olmayin olursaniz girmeyin.
ne diyosunn sen yaaaaaa doğru konuşşş :bannn kesinliklee!!!!! | |
|
-cemre-yeşim-
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 31 Sitem Nasıl? : süper Ruh Halin : Geveze Sanal Hayvanın : Kedi RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 12/05/08
| Konu: Geri: Dost Sitelerimiz Çarş. Mayıs 14, 2008 5:25 pm | |
| moderator olmak için kaç msj gerekiyor? | |
|
| Konu: Geri: Dost Sitelerimiz Çarş. Mayıs 14, 2008 5:27 pm | |
| farketmez cnm istiyorsan seni yapabiliriz ama lütfen mesajını admin alımlarına gönder | |
|