| Kırık Avatar İsteyen 10 kişiye Yapıyorum | |
|
+5simgeren CEMRECİ miCrop gülçinfanı Site_Kurucusu_Admin 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Site_Kurucusu_Admin GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 392 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : mükemmel süper Ruh Halin : geveze Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Kırık Avatar İsteyen 10 kişiye Yapıyorum C.tesi Mayıs 03, 2008 8:38 pm | |
| Arkadaşlar kırık avatar yapıyorum ama ilk 10 kişiyee Kimli olacak ve ne yazacak onu söylemeniz yeterli birde hareketli mi hareketsiz mi olucak onu yazınızz. Örnek: | |
|
| |
gülçinfanı GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 33 Sitem Nasıl? : gülçin Ruh Halin : aşık Sanal Hayvanın : kedi RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: Kırık Avatar İsteyen 10 kişiye Yapıyorum Ptsi Mayıs 05, 2008 6:52 pm | |
| harektiliii olcelkkkk bide gülçin ve yaseminli olcak ok | |
|
| |
miCrop GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 14 Sitem Nasıl? : gülçinim Ruh Halin : çılgın Sanal Hayvanın : süs köpeği RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Kayıt tarihi : 07/05/08
| Konu: Geri: Kırık Avatar İsteyen 10 kişiye Yapıyorum Perş. Mayıs 08, 2008 4:26 pm | |
| - gülçinfanı demiş ki:
- harektiliii olcelkkkk bide gülçin ve yaseminli olcak ok
aynen üzerinde miCrop'un aşkı yazdın | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 392 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : mükemmel süper Ruh Halin : geveze Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: Kırık Avatar İsteyen 10 kişiye Yapıyorum Perş. Mayıs 08, 2008 4:39 pm | |
| Al cnm yaptım ama eğer beğenmessen başka yapabilirimm | |
|
| |
| Konu: Geri: Kırık Avatar İsteyen 10 kişiye Yapıyorum Perş. Mayıs 08, 2008 4:50 pm | |
| al cnm bu da sana inşallah beğenirsinama eğer beğenmessen başka yapabilirim | |
|
| |
CEMRECİ GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 101 Sitem Nasıl? : güsel Ruh Halin : Meleqq qibii Sanal Hayvanın : tavşan RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 09/04/08
| Konu: Geri: Kırık Avatar İsteyen 10 kişiye Yapıyorum Ptsi Mayıs 12, 2008 9:13 pm | |
| jnm bana daa 1.sinden
cemreli, harekketli, sitemin ismi yazarsa sevinirim | |
|
| |
simgeren GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : güzell Ruh Halin : deli-aşık Sanal Hayvanın : tavşan RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 20/05/08
| Konu: Geri: Kırık Avatar İsteyen 10 kişiye Yapıyorum Perş. Haz. 12, 2008 3:20 pm | |
| gizemin bitanesi -hareketli-1. örn. | |
|
| |
OoO*GüLçiN*OoO
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : Süper Ruh Halin : Neşeli Sanal Hayvanın : =)SıçaN(= RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: Kırık Avatar İsteyen 10 kişiye Yapıyorum Cuma Tem. 18, 2008 4:22 pm | |
| banda ben de ıstıom gulcınlı olcek ve hareketlı olcek | |
|
| |
~yosHy_haStaSı~
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 29 Sitem Nasıl? : süper Ruh Halin : aşık Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Kırık Avatar İsteyen 10 kişiye Yapıyorum Ptsi Ağus. 04, 2008 11:27 pm | |
| bende istiyomm yoshyli hareketliii küPünn aşKosuu yazsnn | |
|
| |
yeşil_meleğim_eren
Mesaj Sayısı : 5 Sitem Nasıl? : süper Ruh Halin : sevgilisinden ayrılmış Sanal Hayvanın : kedi RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: Kırık Avatar İsteyen 10 kişiye Yapıyorum Salı Ağus. 26, 2008 11:05 pm | |
| bende bende erenin resmi olsun cerenin aşkı yazsın hareketli olsun | |
|
| |
ecem_gülçin
Mesaj Sayısı : 30 Sitem Nasıl? : ....... Ruh Halin : gülçinci Sanal Hayvanın : kelebek Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Kırık Avatar İsteyen 10 kişiye Yapıyorum Cuma Ağus. 29, 2008 5:22 pm | |
| avril lavignelii
ecem'in aşkitosu yazıcak
hareketsiz | |
|
| |
ecem_gülçin
Mesaj Sayısı : 30 Sitem Nasıl? : ....... Ruh Halin : gülçinci Sanal Hayvanın : kelebek Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Kırık Avatar İsteyen 10 kişiye Yapıyorum Cuma Ağus. 29, 2008 5:23 pm | |
| | |
|
| |
| Kırık Avatar İsteyen 10 kişiye Yapıyorum | |
|