| Süpper İmza Yapıyorum İlk 5'e | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Site_Kurucusu_Admin GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 392 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : mükemmel süper Ruh Halin : geveze Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Süpper İmza Yapıyorum İlk 5'e C.tesi Mayıs 03, 2008 8:07 pm | |
| Arkadaşşlar ilk 5 e süpper imza yapıyorum sizin söylemeniz gerekenler aşağıda..Nasıl olacağını örneklerden de seçebilirsiniz ama eğer örnekleri beğenmezseniz değişik yapabilirimm.Bu arada örneklerin hepsi benim yapımımdırr. Kimli olacak: Üzerinde Ne Yazacak: ÖRNEKLER DE SÜPER ÖRNEKLER: 1.ÖRNEK: 2.ÖRNEK: 3.ÖRNEK: 4.ÖRNEK: | |
|
| |
CEMRECİ GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 101 Sitem Nasıl? : güsel Ruh Halin : Meleqq qibii Sanal Hayvanın : tavşan RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 09/04/08
| Konu: Geri: Süpper İmza Yapıyorum İlk 5'e Ptsi Mayıs 12, 2008 9:07 pm | |
| 2. örnekk...
Kimli olacak: cemreli Üzerinde Ne Yazacak: çağlanın birtanesi
En son CEMRECİ tarafından Ptsi Mayıs 12, 2008 9:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 101 Sitem Nasıl? : güsel Ruh Halin : Meleqq qibii Sanal Hayvanın : tavşan RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 09/04/08
| Konu: Geri: Süpper İmza Yapıyorum İlk 5'e Ptsi Mayıs 12, 2008 9:08 pm | |
| ben birtane daha istiyorum...
4. örnekk
kimli olcak: cemreli ne yazcak: çağlanın aşkı | |
|
| |
| Konu: Geri: Süpper İmza Yapıyorum İlk 5'e C.tesi Mayıs 31, 2008 11:26 pm | |
| | |
|
| |
simgeren GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : güzell Ruh Halin : deli-aşık Sanal Hayvanın : tavşan RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 20/05/08
| Konu: Geri: Süpper İmza Yapıyorum İlk 5'e Paz Haz. 01, 2008 1:59 pm | |
| Kimli olacak:yaseminli Üzerinde Ne Yazacak:meleğim (4. örnek) | |
|
| |
rumeys@_eren
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : gusel Ruh Halin : aşıkk Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 12/05/08
| Konu: Geri: Süpper İmza Yapıyorum İlk 5'e C.tesi Haz. 07, 2008 11:29 am | |
| kimli olacak:erenli üzerinde ne yascak:rumsanın bi tanesiii
rumeys@_erennnnn | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 392 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : mükemmel süper Ruh Halin : geveze Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: Süpper İmza Yapıyorum İlk 5'e C.tesi Haz. 07, 2008 4:48 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Süpper İmza Yapıyorum İlk 5'e Çarş. Haz. 11, 2008 9:52 pm | |
| benim 2inci ve 4üncü örnekk iki tane cemreli üzerlerinde caglanin aski yazsın | |
|
| |
| Konu: Geri: Süpper İmza Yapıyorum İlk 5'e Perş. Haz. 12, 2008 4:17 pm | |
| - rumeys@_eren demiş ki:
- kimli olacak:erenli
üzerinde ne yascak:rumsanın bi tanesiii
rumeys@_erennnnn kaçıncı örnk? | |
|
| |
| Konu: Geri: Süpper İmza Yapıyorum İlk 5'e Perş. Haz. 12, 2008 4:22 pm | |
| | |
|
| |
| Süpper İmza Yapıyorum İlk 5'e | |
|