| MERHABA BEN | |
|
+7~yosHy_haStaSı~ CEMRECİ -cemre-yeşim- hepsi_fan gülçinfanı Cansel Site_Kurucusu_Admin 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Site_Kurucusu_Admin GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 392 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : mükemmel süper Ruh Halin : geveze Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: MERHABA BEN Çarş. Nis. 16, 2008 10:01 pm | |
| SLm arkadaşlar ben buket.Bartın da oturuyorum.12 yaşındayım.Bu sitenin adminiyim ve siteyi ben kurdum.Hepinizin siteme üye olmanızı istiyorumm
LÜTFEN KENDİNİZİ TANITIN DA BİZ DE SİZİ TANIYALIMM
tanıştığıma memnun oldum
LÜTFEN ÜYE OLUUNN | |
|
| |
Cansel BaN
Mesaj Sayısı : 113 Sitem Nasıl? : fena degil Ruh Halin : Neseli Sanal Hayvanın : Kus RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 04/04/08
| Konu: Geri: MERHABA BEN Çarş. Nis. 16, 2008 10:15 pm | |
| SLm arkadaşlar ben Cansel almanya hannoverde oturuyorum 12 yasindayim bu sitenin adminiyim site yardim ediyorum Hepinizin sbu siteye üye olmanızı istiyorumm LÜTFEN KENDİNİZİ TANITIN DA BİZ DE SİZİ TANIYALIMM
tanıştığıma memnun oldum
LÜTFEN ÜYE OLUUNNsahibine | |
|
| |
gülçinfanı GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 33 Sitem Nasıl? : gülçin Ruh Halin : aşık Sanal Hayvanın : kedi RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: MERHABA BEN C.tesi Nis. 26, 2008 12:21 pm | |
| slm arkadaşlar ben siteye üye oldum çok güzel bir site üye olmanızı tafsiye edrim | |
|
| |
Cansel BaN
Mesaj Sayısı : 113 Sitem Nasıl? : fena degil Ruh Halin : Neseli Sanal Hayvanın : Kus RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 04/04/08
| Konu: Geri: MERHABA BEN C.tesi Nis. 26, 2008 11:18 pm | |
| - gülçinfanı demiş ki:
- slm arkadaşlar ben siteye üye oldum çok güzel bir site üye olmanızı tafsiye edrim
cok saol üye oldugun icin memnun oldum bende cansel | |
|
| |
hepsi_fan
Mesaj Sayısı : 21 Sitem Nasıl? : gülçin Ruh Halin : aşık hemde deli gibi Sanal Hayvanın : kedi RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: MERHABA BEN Çarş. Nis. 30, 2008 3:40 pm | |
| bende memnunum siteden üye olun tavsiye ederim | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 392 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : mükemmel süper Ruh Halin : geveze Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: MERHABA BEN Çarş. Nis. 30, 2008 3:40 pm | |
| tşkler bizi desteklediğin için | |
|
| |
-cemre-yeşim-
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 31 Sitem Nasıl? : süper Ruh Halin : Geveze Sanal Hayvanın : Kedi RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 12/05/08
| Konu: Geri: MERHABA BEN Salı Mayıs 13, 2008 5:19 pm | |
| merhaba ben yeşim bu site harikaa | |
|
| |
CEMRECİ GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 101 Sitem Nasıl? : güsel Ruh Halin : Meleqq qibii Sanal Hayvanın : tavşan RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 09/04/08
| Konu: Geri: MERHABA BEN Perş. Mayıs 15, 2008 7:22 pm | |
| | |
|
| |
~yosHy_haStaSı~
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 29 Sitem Nasıl? : süper Ruh Halin : aşık Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 10/06/08
| |
| |
cemre-melek
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 30 Sitem Nasıl? : süperrr Ruh Halin : aşık Sanal Hayvanın : tavşan RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 11/06/08
| Konu: Geri: MERHABA BEN Çarş. Haz. 11, 2008 10:05 pm | |
| slm ben melek busada oturuyorum yaşım 14 siteyi çok beğendiğimi sölemek istiyorum kendi sitemizde belitcem dost site olarak | |
|
| |
ErenKolik
Mesaj Sayısı : 1 Sitem Nasıl? : güzel Ruh Halin : melek gibi Sanal Hayvanın : karınca RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: MERHABA BEN Salı Haz. 17, 2008 4:37 pm | |
| merhaba ben ebru 13 yaşındayım hepsiyi çok seviyorum!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: MERHABA BEN Salı Haz. 17, 2008 10:25 pm | |
| | |
|
| |
~yosHy_haStaSı~
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 29 Sitem Nasıl? : süper Ruh Halin : aşık Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 10/06/08
| |
| |
cemrem
Mesaj Sayısı : 8 Sitem Nasıl? : süper Ruh Halin : melek Sanal Hayvanın : kedi RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: MERHABA BEN Ptsi Tem. 28, 2008 3:39 pm | |
| mrb arkadaşlar ben simge 10 yaşındayım 11 yaşıma giricem site süper bencd | |
|
| |
ecem_gülçin
Mesaj Sayısı : 30 Sitem Nasıl? : ....... Ruh Halin : gülçinci Sanal Hayvanın : kelebek Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: MERHABA BEN Paz Ağus. 31, 2008 5:28 pm | |
| merhaba ben ecem avatar yapıom isteyen açtığım konuya gelip isteğini belirtsin bu arada kübra(yoshy hastası)cım ben sana bir tane avatar yaptım açtığım komuya koydum istersen alabilirsin.... | |
|
| |
| MERHABA BEN | |
|