| İmza Yarışması | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Site_Kurucusu_Admin GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 392 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : mükemmel süper Ruh Halin : geveze Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: İmza Yarışması Salı Nis. 08, 2008 5:50 pm | |
| Arkadaşalr bir imza yarışması düzenliyoruz.Katılmak isteyenler aşağıda ki soruları cevaplayınız. AD: SOYAD: YAŞ: Arkadaşlar lütfen yaptığınız avatarların üzerine sitemizin ismini yazınız.Kazanan imzayı siteye koyabilirim. Kazanan kişi ye bizden bir imza yapılacaktır hediye edilecektir. ÖRNEK İMZA: İlk 15 kişi yarışmaya alınacaktır | |
|
| |
Cansel BaN
Mesaj Sayısı : 113 Sitem Nasıl? : fena degil Ruh Halin : Neseli Sanal Hayvanın : Kus RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 04/04/08
| Konu: Geri: İmza Yarışması Paz Nis. 13, 2008 1:22 pm | |
| bende katilmak istiyorum AD:Cansel Soyadi:Samast Yas:12 Benim Cok ugrastigim iste imza umarim begenirsiniz | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 392 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : mükemmel süper Ruh Halin : geveze Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: İmza Yarışması Paz Nis. 13, 2008 6:19 pm | |
| çok güzel olmuş en az 15 kişi gönderince değerlendirmeye alacağız hep beraber jnmm | |
|
| |
gülçinfanı GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 33 Sitem Nasıl? : gülçin Ruh Halin : aşık Sanal Hayvanın : kedi RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: İmza Yarışması Paz Nis. 27, 2008 9:35 am | |
| bende katilmak istiyorum AD:selvinur Soyadi:söyleyememmmmmmm Yas:13 iğrenç oldu ama:D
En son gülçinfanı tarafından Cuma Ağus. 08, 2008 5:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
gülçinfanı GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 33 Sitem Nasıl? : gülçin Ruh Halin : aşık Sanal Hayvanın : kedi RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: İmza Yarışması Paz Nis. 27, 2008 9:36 am | |
| pardon yanlış göndermişim | |
|
| |
Cansel BaN
Mesaj Sayısı : 113 Sitem Nasıl? : fena degil Ruh Halin : Neseli Sanal Hayvanın : Kus RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 04/04/08
| Konu: Geri: İmza Yarışması Paz Nis. 27, 2008 11:18 am | |
| - gülçinfanı demiş ki:
- pardon yanlış göndermişim
ben göremiyorum imageshack.us tan koyarmisin | |
|
| |
| Konu: Geri: İmza Yarışması Paz Nis. 27, 2008 7:41 pm | |
| - gülçinfanı demiş ki:
- pardon yanlış göndermişim
imzanı göremiyorum kii | |
|
| |
| Konu: Geri: İmza Yarışması Perş. Mayıs 08, 2008 5:39 pm | |
| bu arada cansel seni diskalifiye yaptık çünkü o imzayı sen yapmadın | |
|
| |
CemreKolik
Mesaj Sayısı : 9 Sitem Nasıl? : çok güzel bayıldım Ruh Halin : geveze Sanal Hayvanın : tavşan RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 21/05/08
| Konu: Geri: İmza Yarışması Çarş. Mayıs 21, 2008 7:43 pm | |
| çok kötü oldu:( | |
|
| |
| Konu: Geri: İmza Yarışması Çarş. Mayıs 21, 2008 7:45 pm | |
| yok cnm güsel olmuş
14 kişi daha yarışmaya katılınca değerlendirilecek. | |
|
| |
| İmza Yarışması | |
|