Site_Kurucusu_Admin GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 392 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : mükemmel süper Ruh Halin : geveze Sanal Hayvanın : köpek RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Hacker Şarkılarıı Ptsi Nis. 07, 2008 10:10 pm | |
| HEPSİ ÇOOOOOOOK KOMİK
bir hackeri çok sevdim o beni hiç sevmiyor şifremi ona verdim artık geri vermiyor
klavyem mousem bağlanmış çaresizim adminim bu msni sen verdin benden almak istiyor
msn imi çaldın biliyorum çok sinirsin biliyorum bende seni hackliyorum biraz sabreeet
o geceler geçmez bensiz titretiyorsun sessiz sessiz msn deyim ama virüssüz biraz sabreet
(o şimdi asker)
---------------------------
kaderimde bu da mı vardı msnimi başkalarıyla göreceksem eğer bozulsun mönitör görmeyeyim bir daha
yaaar msnim nerde ya şifreyi ver ya da log out olma bilirsin msnsiz yaşayamamki ölürüm hasretinlee
-----------------------------
Bir şifre bulacaksıın onun gibi birisi çalamayacak Gizli soruyu sallayacaksın Kimseler bilemeyecek..
( Manga)
-----------------------------
Çaldırmam sana şifremi Seni engeller giderim Beddua etmem üzülme Bende seni hacklerim
Kolaymı sandın şifremi Ben bile zor hatırlarım Gizli soruylaaa uğraşma Cünkü Onuda salladım
(Kafama sıkar giderim)
Hacker olda düş peşimeee Lamel olda al şifremi Gidiyor msn gidiyor bilerek Yinede üzülüyorum sana ben
Kimbilir kaç hacker daha çözecek şifremi Senide hacklemek var yaa Yeniden msn açmak var yaa
(BayHan )
------------------------
Yıllar geçsede üstünden Bu msn unutulurmu?
Hacker diyip istemeden Bu msn unutulurmu?
Oysa düşlerim başkaydı Bir sürü kız vardı Daha ekliyeceklerim vardııı
(Bu Kalp Seni Unuturmu)
------------------------
Çilesiz günüm yok Hacker ararsan Çok Öyle kötüyüm kii Bana hacker ların bir oyunumu bu Al dı msn imi verdi sonumu Msn e doymadan Göçüp gidecegim
Yoksa Adsl in bir anlamımı var Bıktım artık Hackerlardan Çalmakla biter mi bu Msn yolu OOoooOfffff Bu Adsl sizlik Bu dertt
(Kaderimin oyunu=HalukLevent)
----------------------------
Kücçük hekır kücçük hekır virüsün nereede virüsüm yok virüsüm yok yüzerim nette
Manga - Bitti Rüya
bir kez gelmişsin su saçma foruma Şifrenizi bulmak çok zor inan bana Sevdiğin insan bile artık şifreni bilmiyor aldığın şifre unutulmaya başlıyor bir msn hackliyorum mutlu gibiyim sanki buluyorum şifresini biraz daha gayret hadi ne lan bunun kodumunun şifresi bulamıyorum bu hackerlık beni içine çekiyor kendimi alamıyorum
Olanlar yetmezmiş gibi bir de tehdit ediyor hadi sttir sen kimsin lan lamer diyi beni deli ediyor iyice azına sçmak için biraz daha trojan yolluyorum Sonra oturmuş lamer gibi msnini hackliyorum
Gidiyorum buralardan hackliyorum durmadan Uyan artık uyan Trojan yok lann
hackliyorum sormadan tehdit alıyorum durmadann uyan artık uyan trojan yok lann
bir kez gelmişsin su saçma foruma Şifrenizi buldum şimdi sçtım azınıza Yazdığın şifreler bile artık bana geliyor Söylediğin tehditler dötünde patlıyor bir forumu hackliyorum mutlu gibiyim sanki Geride bir msn bıraktım bir de şifreni Hackerlık mı lamerlik mi inan umursamıyorum bu forum beni esir ediyor kendimi alamıyorum
İnanmazsın bir admin şifresini veriyor Forumu hacklemek için bana bir şans veriyor Gerçekse bu gerçekten artık hacklemek istiyorum Hacklemek bile artık zevk vermiyor çünkü azıma sççaklar biliyorum
Gidiyorum buralardan hackliyorum durmadan Uyan artık uyan Trojan yok lann
hackliyorum sormadan tehdit alıyorum durmadann uyan artık uyan trojan yok lann
aklım hayır desede hack dedi gönül yine msn peşinden koşup gider misin o senin güvenlik duvarını görmezden gelir msni titrettikçe gülüp geçer misin?
hack e yürek gerek anlasana her defa formatlıyorum ama gitmeliyim virüsü silip acını dindiremem ama bak bana ben hackerin ta kendisiyim (dilek budak-aşka yürek gerek)
hacker utansın ah utansın bizi msnden bizi msnden çalan o hacker hacker utansın (gökhan özen-kader utansın
Lamel ol desen olmam Hadi çal desen çalmam Sana hiçbişey demedim ki Yalvarsan çalmam
Henüz yeni yeni çalındı msn im. Daha msn imi geri alıcam ben Darılıp alınma bitanem Daha bin kere çalmalı almalı msn Hacker olucam ben (Bengü=Baglasan durmam)
bir küçük msn,şifresi kadar, değerim yokmu sendeeeee, hacklendiğim gündür, kimbilir kaçı hacklenmiş, bir msn yok bendeeee.. (Yalın) alıntıdır! | |
|
hepsi_fan
Mesaj Sayısı : 21 Sitem Nasıl? : gülçin Ruh Halin : aşık hemde deli gibi Sanal Hayvanın : kedi RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: Hacker Şarkılarıı C.tesi Nis. 26, 2008 10:43 am | |
| saoLun adminim çok güsel ve çok komik | |
|