Cansel BaN
Mesaj Sayısı : 113 Sitem Nasıl? : fena degil Ruh Halin : Neseli Sanal Hayvanın : Kus RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 04/04/08
| Konu: Erenin kötü hayranlar yaa!! Ptsi Nis. 07, 2008 8:23 pm | |
| arkadaşlar bişey öğrendim olay eski ama.. bi konser sonu bi hayran ereni kucaklıycam diye erenin kolunu cart die çizmesinmi !öf ya canı çok yanmışş hiç sevmiyorum şu hayranları | |
|
CEMRECİ GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 101 Sitem Nasıl? : güsel Ruh Halin : Meleqq qibii Sanal Hayvanın : tavşan RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 09/04/08
| Konu: Geri: Erenin kötü hayranlar yaa!! C.tesi Nis. 12, 2008 11:01 pm | |
| | |
|
simgeren GrUp H£pSiCi Admin
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 28 Sitem Nasıl? : güzell Ruh Halin : deli-aşık Sanal Hayvanın : tavşan RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 20/05/08
| Konu: Geri: Erenin kötü hayranlar yaa!! Çarş. Mayıs 21, 2008 7:21 pm | |
| | |
|
CemreKolik
Mesaj Sayısı : 9 Sitem Nasıl? : çok güzel bayıldım Ruh Halin : geveze Sanal Hayvanın : tavşan RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 21/05/08
| Konu: Geri: Erenin kötü hayranlar yaa!! Çarş. Mayıs 21, 2008 10:06 pm | |
| aaaaaaaaaaaa hiç utanmıyorlar mı onlar ya!'!!! | |
|
cemre-melek
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 30 Sitem Nasıl? : süperrr Ruh Halin : aşık Sanal Hayvanın : tavşan RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Favorim : Kayıt tarihi : 11/06/08
| Konu: Geri: Erenin kötü hayranlar yaa!! Çarş. Haz. 11, 2008 10:50 pm | |
| ya canı yanmıştır ya biraz dikkat etseler olmucak sanki | |
|
yeşil_meleğim_eren
Mesaj Sayısı : 5 Sitem Nasıl? : süper Ruh Halin : sevgilisinden ayrılmış Sanal Hayvanın : kedi RUH HALİM : Grup Hepsi Repi : Hangi Takımlıyım? : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: Erenin kötü hayranlar yaa!! Salı Ağus. 26, 2008 11:08 pm | |
| aferdersiniz ama onda tahta eksikmiş galiba erenime biri denesin yandı | |
|